Over Inventief Bouwmanagement B.V.

Inventief Bouwmanagement B.V. is in 2009 opgericht door Harry Koornneef, een bouwkundig ingenieur met ruim 30 jaar ervaring ‘in de bouw’.

Ervaring die zich uitstrekt van woningbouw tot utiliteitsbouw, maar ook tot renovatie en restauratie.

Inventief Bouwmanagement kan u dus bij een grote variëteit aan bouwvraagstukken terzijde staan.

Maatschappelijke Verantwoording

Naast alle genoemde werkzaamheden voor onze opdrachtgevers, neemt Inventief Bouwmanagement ook graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ieder jaar zoeken wij meerdere organisaties of projecten die onze steun goed kunnen gebruiken. Zo hebben wij de afgelopen jaren financieel bijgedragen aan de bouw van een school en een deel van een medische post in Kenia, via Stichting Pembetatu.

Stichting Pembetatu heeft twee dorpen in Zuidoost Kenia geadopteerd om samen met de bewoners te werken aan beter onderwijs, meer werkgelegenheid en betere medische zorg. Meer informatie over deze sympathieke Stichting kunt u vinden op www.helpkenia.nu.

Maar ook dichter bij huis zijn er organisaties die ons na aan het hart liggen, zoals de Stichting Vrienden van het Westerhonk.

Als echt Westlands bedrijf hebben ook Stichting Alpe du Zes en Team Westland de afgelopen jaren op financiële steun van Inventief Bouwmanagement kunnen rekenen.

Projecten Inventief